Stichting Normering Flexwonen heeft de laatste jaren de norm gesteld voor het op een juiste manier huisvesten van arbeidsmigranten. Bedrijven die SNF gecertificeerd zijn worden jaarlijks geïnspecteerd en geauditeerd. Door dat de eisen steeds strenger worden en de norm steeds lastiger te interpreteren wordt zijn er steeds meer bedrijven die moeite hebben om de inspecties en de audits met goed gevolg te kunnen afronden

Nextkey heeft zich de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd in het beoordelen en borgen van de SNF-norm. Nextkey biedt zichzelf aan als adviseur voor bedrijven die behoefte hebben om haar huisvesting SNF geschikt te maken en te houden.

Nextkey kan een volledige inventarisatie doen van het volledige huizenbestand van een uitzendbureau. Wij zullen op basis van een uitgebreide inspectie een complete rapportage opmaken waarin de volledige SNF normen set in wordt meegenomen.

Advies

Op basis van de rapportage zal Nextkey een volledig advies uitbrengen en met concrete aanbevelingen komen.

Diensten

Nextkey kan indien gewenst de uitvoering van de aanbevelingen voor haar rekening nemen. Nextkey heeft een netwerk van allerlei professionals die deze diensten kunnen uitvoeren.